- Startsida
- Yoga
- Medicinsk Qi-gong biyunmetoden
- Klassisk massage
- Bindvävsmassage
- Kurser
- Kontakt

Klassisk massage

Detta är den mest kända av de olika massagemetoderna, och den form som man först tänker på när man hör ordet massage. Den klassiska massagen är en av de viktigaste behandlingsmetoderna mot muskelspänningar och ger inga biverkningar.

Terapeuten använder sig av strykningar, tryck och knådning för att få din kropp avspänd och ge den ökad spänst. Han eller hon kan med samma och känsliga händer framkalla en upplevelse av helhet hos dig som patient. På så vis kan dina egna läkekrafter frigöras.

Hos massören får du klä av dig och lägga dig på en massagebänk. Massören använder sig av olja, talk eller hudkräm då han eller hon masserar dig. Behandlingen kan vara helt lokal, men massören kan också ge dig en helkroppsmassage vilket kan inkludera både fötterna och ansiktet. Dagen efter det att du fått helkroppsmassage kan du känna dig lite stel. Det går dock över ganska snart.

Massagen lindrar inte bara onda ryggar, nackar eller axlar utan också stress och oro. Massören hjälper dig att bli medveten om dina spänningar. Målet är att lösa upp dessa.